Intervjuer med mig hos Muscles.se och Tyngre.se

Jag ville bara göra en kort uppdatering för dig som bara inte kan få nog av mig. Nyligen har jag nämligen haft den stora äran att medverka i intervjuer hos både Muscles och Tyngre.

Hos Muscles medverkade jag i deras MusclesTV, som de spelade in under Fitnessfestivalen. Volymen runtomkring var ganska hög på mässan, så rösterna låter lite ansträngda, men förhoppningsvis går det att lyssna på ändå. En 10 minuter lång film på intervjun tillsammans med min kompis Jakob Richloow hittar du här:

Fitnessfestivalen 2014: Intervju Daniel ”Styrkelabbet” Richter

För dig som nöjer dig med att låta öronen utsättas för mig (och två andra språklådor) så medverkade jag även i podcasten Tyngre Radio. Jag snackar om styrketräning i allmänhet med grymma Alex och Andreas, avsnittet är hela 87 minuter långt, och du hittar det här:

Styrkelabbet på Tyngre Radio!

För dig som börjar bli sugen på att läsa något som har med styrketräning att göra: Ta det lugnt, många inlägg är på gång! 🙂

2 svar på ”Intervjuer med mig hos Muscles.se och Tyngre.se”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.