Daniel Richter MuscleTV

Intervjuer med mig hos Muscles.se och Tyngre.se

Jag ville bara göra en kort uppdatering för dig som bara inte kan få nog av mig. Nyligen har jag nämligen haft den stora äran att medverka i intervjuer hos både Muscles och Tyngre.

Hos Muscles medverkade jag i deras MusclesTV, som de spelade in under Fitnessfestivalen. Volymen runtomkring var ganska hög på mässan, så rösterna låter lite ansträngda, men förhoppningsvis går det att lyssna på ändå. En 10 minuter lång film på intervjun tillsammans med min kompis Jakob Richloow hittar du här:

Fitnessfestivalen 2014: Intervju Daniel ”Styrkelabbet” Richter

För dig som nöjer dig med att låta öronen utsättas för mig (och två andra språklådor) så medverkade jag även i podcasten Tyngre Radio. Jag snackar om styrketräning i allmänhet med grymma Alex och Andreas, avsnittet är hela 87 minuter långt, och du hittar det här:

Styrkelabbet på Tyngre Radio!

För dig som börjar bli sugen på att läsa något som har med styrketräning att göra: Ta det lugnt, många inlägg är på gång! 🙂

Daniel är styrkeinstruktör samt civilingenjör, och tränar och tävlar i styrkelyft. Daniel startade Styrkelabbet 2011, och har skrivit böckerna Så bränner du fett och bygger muskler, Styrkelabbets kostscheman samt Rumpboken.

Gillade du artikeln?

Prenumerera på nyhetsbrevet för att inte missa nästa!
(Helt gratis + Du får en e-bok!)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 kommentarer

  1. Tack igen för att du ville vara med Daniel, alltid ett nöje. Lycka till med sidan och träningen!

    /Jakob, redaktör Muscles.se

    • Daniel Richter

      Nöjet var på min sida! Detsamma! 🙂

Nästa artikel5 tips för att öka muskeltillväxten eller träna ikapp släpande muskelgrupper