Avsnitt 45: Sussa sött! Bra sömn är det bästa du kan komplettera din träning med

Inget är bättre för dina träningsresultat än bra sömn. Det har en stor positiv effekt på din muskeltillväxt, ger dig bättre kroppssammansättning samt gör dig friskare, smartare och gladare.

I dagens avsnitt går vi på djupet om varför sömn är den styrketränandes främsta bundsförvant.

Hålltider:

 • 00:30 – Försnack
 • 05:15 – Dagens ämne
 • 55:30 – Lyssnarfrågor

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app eller på Spotify (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Gymgrossisten sponsrar Styrkelabbets podcast!

Om du vill se vilka kosttillskott eller träningsprodukter som jag och Philip använder, gillar eller rekommenderar, ta och klicka på den här länken eller bilden nedan för att komma till vår sida hos Gymgrossisten!

Styrkelabbet Gymgrossisten

Gymgrossisten är exklusiv sponsor till Styrkelabbets podcast, och jag själv har använt deras kosttillskott ända sedan 2011. Det jag använder mest är Whey-80 (proteinpulver) och Creatine Monohydrate (kreatin). Det och fler bra saker hittar du på länken här!

Relaterade länkar

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten!5 svar på ”Avsnitt 45: Sussa sött! Bra sömn är det bästa du kan komplettera din träning med”

 1. Frågan är nu bara om man efter att ha hört allt detta kommer bli jättestressad över att man inte sover tillräckligt och får därför ännu svårare att varva ner och somna i tid… 😀 Jag som redan kan få svårt att sova när jag tänker på att jag har svårt att sova haha

  Svara
  • Då får du försöka hitta sätt att varva ned, eller somna lättare. 😉

   Exponera dig för dagsljus (träna gärna i solen), och använd tipsen för att varva ned! Skriv ned saker du är tacksam över, förbered för morgondagen, läs en bok. 🙂

   Svara
 2. Hej!
  Har ni nåt tips på bra app för att hålla reda på vad man har för vikt och reps på de olika apparaterna(jag vet att ni inte är ett dugg förtjusta i dem, men eftersom jag alltid är själv på gymmet vid de tider jag kan gymma och är rädd att fastna under en stång till morgonskiftet kommer så håller jag mig tills vidare benhårt fast vid dem) när man gymmar? Vill gärna se diagram och tårtor på utveckling. Tack för en pod klart över medel!

  Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.