StrengthLog Coach är här – för personliga tränare som coachar klienter online

Är du en personlig tränare som coachar klienter online?

Nu har vi släppt StrengthLog Coach, en plattform som bygger vidare på vår populära träningsapp StrengthLog!

Kärnan i StrengthLog Coach är att underlätta för dig när du skriver träningspass och -program, samtidigt som dina klienter får träna igenom allt du skickar med hjälp av en pedagogisk app som redan älskas av hundratusentals styrketränande individer världen över.

Du kan självklart även chatta med dina klienter, plus se deras setvideos och all tänkbar statistik om deras träning.

Så här funkar StrengthLog, i korthet:

  1. Du skapar ditt tränarkonto via den här länken (och får testa tjänsten i 14 dagar gratis, utan att ange betaluppgifter).
  2. Väl inne i tjänsten är det dags att skicka ut tränarförfrågningar till dina klienter, antingen till deras mejladresser eller genom att söka upp deras användarnamn i StrengthLog.
  3. Dina klienter laddar ned StrengthLog (om de inte redan använder appen) via länken i mejlet, skapar sina konton och godkänner din förfrågan!
  4. Du är nu redo att börja skriva träningspass och skicka dem till dina klienter, se deras loggade pass, uppladdade videos och mycket, mycket mer!

Att StrengthLog Coach ska vara enkelt att använda och spara dig tid åt dig, är vårt främsta mål. Därför erbjuder vi flera sätt att välja mellan för att skriva och skicka träning till klienter:

  • Om du skickar liknande pass varje vecka, går det blixtsnabbt att kopiera ett redan skapat pass, göra de ändringar du önskar och därefter planera in det i klientens kalender.
  • Om du hellre jobbar med hela träningsprogram i stället för på passbasis, bygger du enkelt upp ett bibliotek av träningsprogram. Därefter kan du fritt välja vilket program respektive klient ska följa för stunden.

Om du redan testat vår app StrengthLog, vet du hur enkelt det är att bygga enskilda pass eller hela program!

Precis som i appen kan du skriva pass och program baserade på vikt, reps, % av 1RM, RPE eller RiR. Och i tjänsten finns det redan över 300 färdiga övningsval, med videodemonstrationer och textinstruktioner (du kan även lägga till egna övningar, med video och övningsbeskrivningar).

Testa tjänsten i dag, få tillgång till vårt Early Bird-pris för alltid!

StrengthLog Coach har precis lämnat betafasen. Och vi förbättrar produkten nästan dagligen tillsammans med de coacher som redan använder den.

Genom att börja använda tjänsten redan nu och skicka oss dina synpunkter och önskemål, kommer vi kunna bygga dig den plattform som täcker just dina önskemål.

Som tack erbjuder vi just nu ett kraftigt rabatterat pris till alla nya tränare – ett pris som du får behålla så länge du är kvar i tjänsten!

Klicka här för att läsa mer om tjänsten, eller här för att skapa ditt konto redan nu. Vi bjuder på en 14 dagar lång testperiod innan du behöver bestämma dig för om du vill fortsätta eller ej – och du behöver inte ge oss några betaluppgifter innan testperioden är över.

Frågor?

Mejla coach@strengthlog.com så svarar vi inom arbetsdag!

1 svar på ”StrengthLog Coach är här – för personliga tränare som coachar klienter online”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.