Avsnitt 333: Om stora kompisträffen och vad vi pratade om

Torsdagen den 12 maj samlade vi hundra kompisar från Styrkelabbets kompisklubb, på Bio Capitol i Stockholm.

Det minglades, åts ostmackor och skålades. Och snackades massor om styrketräning, så klart.

Under kvällen bjöd vi även på två livepoddar, som lyckligtvis inte finns sparade för omvärldens öron. Men i dagens avsnitt gör vi ett försök att sammanfatta våra viktigaste poänger från de två blocken.

Vad gör faktiskt störst skillnad för dina resultat, när det kommer till kost och träning? Det pratar vi om i dagens avsnitt!

Foto: Kumlins film

Hålltider:

 • 00:00 – Om stora kompisträffen och vad vi pratade om

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app eller på Spotify (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Gymgrossisten sponsrar Styrkelabbets podcast!

Om du vill se vilka kosttillskott eller träningsprodukter som vi använder, gillar eller rekommenderar, ta och klicka på den här länken eller bilden nedan för att komma till vår sida hos Gymgrossisten!

Gymgrossisten är exklusiv sponsor till Styrkelabbets podcast, och vi har använt deras kosttillskott i många år nu. Det vi använder och gillar mest är Whey-80 (proteinpulver) och Creatine Monohydrate (kreatin). Det och fler bra saker hittar du på länken här!

Relaterade länkar

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten eller frågor som du vill att vi svarar på!4 svar på ”Avsnitt 333: Om stora kompisträffen och vad vi pratade om”

 1. Hejsan.
  Sedan en månad tillbaka, så har nyhetsbrevet slutat att komma. Har skrivit upp mig ytterligare ett tiotal gånger. Man skall ju bekräfta detta genom en länk efteråt. Länken kommer aldrig till mailen. Vad beror detta på?
  Hälsningar
  Ken

  Svara
 2. Hej
  Tänkte höra om ni kan göra nåt om turkesterone? Skulle vara intressant med ett test eller era kommentarer om det.

  Svara
  • Jag ser inte att det finns tillräckligt med forskning för att säga något vettigt om ekdysteron eller turkesteron. Någon studie visade på så kraftfulla effekter av forskarna nämnde att det hörde hemma på dopninslistorna, medan några andra inte sett några effekter alls. Kvalitetsstudier på människor lyser med sin frånvaro, och jag tror inte vi vill skriva artiklar baserade på spekulation.

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.