Avsnitt 305: Hur blir du en bättre coach åt dig själv? Hur ska du träna efter sjukdom! Ny skörd lyssnarfrågor!

Varför är vi svenskar så duktiga på styrkelyft? Hur ska du komma tillbaka till träningen efter att ha varit rejält krasslig? Och om det är sant att du som har dig själv som coach, är en idiot som både atlet och coach – finns det något du ändå kan göra för att bli en bättre coach åt dig själv?

Det är poddonsdag och det är återigen dags för en rejäl skörd med era bästa frågor. Se hålltiderna nedan för vad som hinns med!

Hålltider:

  • 00:00 – Försnack
  • 06:05 – Lyssnarfråga 1: Vilka är era bästa tips för att komma tillbaka till träningen efter sjukdom?
  • 15:15 – Lyssnarfråga 2: Är jag min egen coach har jag en idiot både till coach och atlet, brukar ni säga. Men hur blir jag en bättre coach åt mig själv?
  • 25:40 – Lyssnarfråga 3: Vad finns det för nackdelar med att alltid träna till eller väldigt nära fail?
  • 30:00 – Lyssnarfråga 4: Hur kommer det sig att Sverige är så bra i sporten styrkelyft?
  • 36:10 – Lyssnarfråga 5: Daniel och Philip har pratat gott om kettlebells i många år, har ni samma åsikt i dag? Har ni pressat besten än? Och vad tycker Sandrine om kettlebells?
  • 44:15 – Lyssnarfråga 6: Vad tycker ni är mest arbetsamt att göra i gymmet? Själv håller jag på superset!
  • 49:00 – Lyssnarfråga 7: Tror ni att folk generellt blir bättre på vissa lyft för att de tycker att de är roliga, eller tycker de att vissa lyft är roligare än andra för att de är bra på dem från början?
  • 55:35 – Lyssnarfråga 8: När kommer min flanellskjortsälskande själ kunna få ro? Har ni några tankar på en Styrkelabbet-flanellskjorta vol. 2?

Du kan lyssna på avsnittet via spelaren här under, ladda ner det via den här länken, eller lyssna och prenumerera på oss i din podcast-app eller på Spotify (sök efter ”Styrkelabbet”!).

Gymgrossisten sponsrar Styrkelabbets podcast!

Om du vill se vilka kosttillskott eller träningsprodukter som vi använder, gillar eller rekommenderar, ta och klicka på den här länken eller bilden nedan för att komma till vår sida hos Gymgrossisten!

Gymgrossisten är exklusiv sponsor till Styrkelabbets podcast, och vi har använt deras kosttillskott i många år nu. Det vi använder och gillar mest är Whey-80 (proteinpulver) och Creatine Monohydrate (kreatin). Det och fler bra saker hittar du på länken här!

Relaterade länkar

Tidigare avsnitt av podcasten:

Annat:

Lämna gärna en kommentar här nedan med önskemål om framtida ämnen för podcasten eller frågor som du vill att vi svarar på!Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.