Styrkelabbets julkalender 2022: gratis, utmanande och rolig!

Ingenting emot choklad-, smink-, strump- eller ostjulkalendrar, men den här träningsjulkalendern överträffar dem alla. Åtminstone sett till priset (den är gratis!) och dess potential att förbättra både din hälsa och ditt välmående, under årets stressigaste månad.

Styrkelabbets julkalender är alltså tillbaka för fjärde året i rad!

Kommer du lyckas bocka av alla luckor, kompis?

Kalendern bjuder på tjugofem roliga, utmanande och stundtals jättejobbiga träningsutmaningar. Vi har till och med lagt in lite kardio, men låt det förbli en hemlighet oss emellan.

För att ta del av kalendern behöver du uppdatera till senaste versionen (v5.5) av vår app StrengthLog, som är live i både Google Play och App Store nu. Så snart du tagit hem den kommer du se julgranen ovan på din startskärm i appen (men första luckan kan du så klart inte öppna före 1 december).

Du kan ladda ned StrengthLog via knapparna nedan:

Ladda ned StrengthLog Workout Log från App Store
Ladda ned StrengthLog Workout Log från Google Play Store

70 000+ aktiva appanvändare behöver din hjälp med julbestyren

Styrketräning är inte en lagsport, men träningen brukar vara roligare när vi gör den till en social aktivitet. Och i årets kalender finns det ett par luckor där vi tillsammans ska försöka klara av ett gemensamt mål för dagen, genom att samla reps eller volym.

Kan vi räkna med din hjälp?

Utan att avslöja för mycket innehåller kalendern även:

 • Styrkelyft
 • Tyngdlyftning
 • Kroppsviktsträning
 • Crossfit
 • Uthållighet
 • Bodybuilding

Vi har verkligen proppat kalendern full med något för alla – men alla luckor kommer nödvändigtvis inte älskas av alla. Och så får det ju lov att vara. Tidigare år har det bara varit en liten andel av alla appanvändare som lyckats bocka av exakt alla luckor, så välj de du tycker verkar roliga och delta så mycket eller lite du har lust med.

För varje lucka du bockar av, hänger vi upp en numrerad kettlebell i granen på din startskärm. Ta en titt på bilden längst upp igen så ser du hur den fullpyntade granen ser ut.

Hur kommer din gran se ut när julen är över?

Så här ser årets julkalender i appen StrengthLog ut
Årets julkalender är illustrerad av @jorgen_westin, och pryds av alla anställda i vårt lilla bolag.

Vanliga frågor om Styrkelabbets julkalender

 • Vad är det? Tjugofem luckor med träningsutmaningar, från 1 december till 25 december. Ibland lekfulla och roliga, ibland tuffare men minst lika roliga.
 • Varför 25 luckor? Appen har användare i hela världen och vi vill att även folk som firar på juldagen ska få en komplett nedräkning. Se den extra luckan som en sista julklapp, från oss alla till er alla.
 • Varför en julkalender? För att det är kul! För att du blir glad av att testa något nytt! För att julen är stressig och stökig och det är lätt att falla ur träningsrutinen, men de flesta luckorna är gjorda för att du ska kunna klämma in dem snabbt och ändå få känna att du har tränat!
 • Vad behöver jag för utrustning för att kunna göra luckorna? Det varierar. I en del luckor behöver du bara din kropp och jordens gravitation, i andra behöver du ta dig till ett gym.
 • Måste jag göra luckorna? Klart du måste. Fast absolut inte. Du hänger med precis så mycket eller lite som du själv vill.
 • Var hittar jag julkalendern? Den är exklusiv för användare av vår träningsapp StrengthLog (vi kommer alltså inte publicera luckorna här på sajten). Appen (och kalendern) är gratis att använda, och den finns för både iOS och Android.
 • Varför ser jag inte julkalendern i appen? Du behöver uppdatera till version 5.5! Om du går in på Google Play eller App Store så väntar den redan där på dig.
 • Hur länge ligger kalandern kvar i appen? Till tjugondag knut, när julen städas ut! Så visst har du goda chanser att bocka av alla luckor, men vänta inte för länge. Den 13 januari 2023 plockar vi ned kalendern.
Så här ser kalendern ut i appen
Så snart du fått ned version 5.5 av StrengthLog, kommer du se julkalendern på din startskärm i appen. Obs! I bilden ovan har vi censurerat luckbeskrivningen. Du får vänta till 1 december innan du kan öppna första luckan.

Delad glädje är dubbel glädje – låt oss veta hur det går för dig!

Vi vill självklart höra hur det går för dig – och vad du tycker om årets luckor.

Styrkelabbets kompisklubb på Facebook delar vi en ny tråd varje förmiddag, för den aktuella dagens lucka. Det är det perfekta stället för dig att dela med dig av ditt resultat, kolla hur det gick för oss andra och låta oss veta hur taskig dagens lucka var.

Så vad väntar du på? Ladda ned och registrera ett konto i StrengthLog gratis nu, via länkarna nedan:

Ladda ned StrengthLog Workout Log från App Store
Ladda ned StrengthLog Workout Log från Google Play Store

3 svar på ”Styrkelabbets julkalender 2022: gratis, utmanande och rolig!”

 1. Åååh upptäckte nu att jag inte kommer åt luckorna i appen som jag missat att öppna 🙁 Om jag inte minns fel så kunde jag öppna fjolårets luckor i efterhand. Nu kommer jag ”bara” åt dagens lucka.

  Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.