Hej, och tack!

Tack

Lämnade du just en kommentar? Vi gillar dig redan!

Kul att du kommenterade! Eftersom det här var första gången du kommenterade så ligger din kommentar och inväntar granskning. Det borde dock inte ta oss särskilt länge att godkänna den.

Vad finns det mer att göra?

Via menyn överst på sidan kan du navigera runt här på sajten. Ett bra ställe att börja på är på vår samlingssida om styrketräning. Ett rörigt ställe att börja på är i vårt arkiv med alla artiklar.

Om du skulle vilja ha mer kontakt med oss så vore det jättekul om du ville följa oss på facebook eller instagram.

Dessutom tycker vi verkligen att du ska passa på att bli prenumerant på Styrkelabbets nyhetsbrev! Då får du till exempel en e-bok helt gratis.

Vi skriver inte efter ett regelbundet schema, så att prenumerera är ett bra sätt att se till att du inte missar någon av de kronjuveler till litterära verk om styrketräning och kost som publiceras här!

Varma kramar,

–Teamet på Styrkelabbet


Bli prenumerant via lådan nedan – just nu 33377 aktiva prenumeranter!

6 svar på ”Hej, och tack!”

  1. tycker ochså äldre gym utrustning du vet från 60 och 70 och 80 talet gillar dom jätte mycket jag tokigt i dom såna utrustning du vet när man tränar på gym innan 1995 på en atlet klubb som det brukar vara tex härnösabds atlet klubb och arvika atlet klubb och örebro kraft sport klubb innan det blir förstört o käns inte riktig gym längre

    Svara
  2. Har problem med mina axlar då de båda är opererade . Har ni något bra rehab program man kan köra .

    Vänligen Cristian

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.