Håll dig uppdaterad på den senaste träningsforskningen med MASS!

Tycker du det är svårt att hänga med i den senaste forskningen om styrka, muskeltillväxt och nutrition?

Är du tränare, eller tränar dig själv, och vill hålla dina kunskaper om styrketräning absolut färska?

Då kanske du borde göra som oss på Styrkelabbet och prenumerera på MASS Monthly Applications in Strength Sport.

> Klicka här för att bli prenumerant du med! 

Varje månad publiceras över 1 000 nya vetenskapliga artiklar relaterade till styrketräning, och att själv sålla ut och läsa det som är relevant och intressant vid sidan om ditt jobb är nästan en omöjligt uppgift.

Det är här MASS kommer in.

MASS är en research review, det vill säga en översikt av den senaste forskningen relaterad till styrketräning, som produceras av Greg Nuckols, Michael Zourdos och Eric Helms.

  • Greg Nuckols driver sajten som blivit alla tänkande lyftares bibel på nätet: StrongerByScience.com. Förutom att skriva artiklar som pedagogiskt bryter ned de mest komplicerade koncepten inom styrketräning, har Greg själv över två decenniers erfarenhet av styrketräning, har hållit tre världsrekord inom styrkelyft, och har tränat hundratals atleter.
  • Michael Zourdos har en doktorstitel i träningsfysiologi, masterexamen i hälsofysiologi, en kandidatexamen i idrottsvetenskap, och är assisterande professor vid Florida Atlantic University, specialiserad på styrketräning. Michael både coachar styrkelyftare och tävlar själv.
  • Eric Helms har en doktorstitel i strength and conditioning, masterexamina i både träningsfysiologi och idrottsnutrition, en kandidatexamen i idrottsvetenskap, och har dessutom publicerat flera vetenskapliga artiklar i tidsskrifter om tränings- och nutritionsforskning. Eric coachar även kroppsbyggare och styrkelyftare ända upp till världselitnivå.

Varje månad går de igenom all ny forskning inom området, från över 100 vetenskapliga tidskrifter, och väljer ut de mest relevanta och intressanta nya studierna. Dessa behandlar de i sju artiklar och två videor per nummer, där de förutom att bryta ned de nya studierna även ger en översiktsbild av hur forskningen på det området ser ut i sin helhet.

MASS-Details-Updated

Förutom att bli uppdaterad får du alltså löpande mer och mer kunskap om styrketräningens forskningsfält.

Det finns tre nivåer av medlemskap:

  1. Månadsvis för $29/månad
  2. Årsvis för $25/månad
  3. Livstids medlemsskap för $999

Som medlem får du i början av varje månad en utskick med nyhetsbrevet, som du kan läsa antingen i en nedladdningsbar PDF eller på en webbplats exklusiv för medlemmar. Till varje artikel följer även en ljudinspelning där Greg, Mike och Eric diskuterar den aktuella studien eller artikeln. Det finns även en facebookgrupp exklusiv för medlemmar där du kan diskutera och ställa frågor om artiklarna. Som nybliven prenumerant kommer du givetvis även åt alla tidigare nummer.

Kort sagt är MASS en fantastisk tillgång för dig som vill hålla dig uppdaterad inom styrketräning, och få koll på all den senaste forskningen utan att slösa tid eller energi. Vi på Styrkelabbet älskar det här nyhetsbrevet!

> Klicka här för att bli månadsprenumerant!


Observera att länkarna i det här inlägget är affiliatelänkar. Det innebär att vi får provision om du gör ett köp via våra länkar – givetvis utan någon extra kostnad för dig! Det är ett sätt för oss att fortsätta skapa innehåll som är gratis att ta del av, och hålla nere antalet annonser. Gör du ett köp via våra länkar är vi förstås oerhört tacksamma!