Bänkpress Boogie – 3 dagar: Sex veckors träningsprogram för bänkpress!

Det här programmet – och alla andra premiumprogram – finns i vår app Styrkelabbet! Ladda ned den här för iOS eller här för Android och bli prenumerant, så kan du direkt börja följa våra program. 🙂

Observera att du dock inte får tillgång till PDF/Excel-filen i appen!


Bänkpress Boogie är namnet på vår svit av populära träningsprogram för bänkpress!

Alla programmen är sex veckor långa och syftar till att göra dig starkare i bänkpress samtidigt som de innehåller komplett träning för hela överkroppen.

De skiljer sig dock åt i antalet träningsdagar per vecka: från 2 upp till 5 pass bänkpress per vecka.

Bänkpress Boogie – 3 dagar/vecka är originalet, som vi utformade och testade allra först. Jämfört med tvådagarsprogrammet ökar förstås antalet bänkpass per vecka från två till tre, men även träningsvolymen ökar med 30 %. Belastningen varierar mellan de tre passen, både för att undvika stagnation i resultaten och överbelastning, plus för att rent mentalt hålla träningen mer intressant och lustfylld.

Varje pass tränar du bänkpress, följt av kompletterande träning för bröst, triceps, bröstrygg, biceps och utsida axlar – beroende på pass.

I det här programmet hittar du riktigt matig bänkpressträning kombinerat med komplett träning för överkroppen, allt för att göra dig till en större och starkare bänkpressare.

Vem passar tredagarsprogrammet för?

  • Dig som regelbundet har tränat bänkpress två eller tre gånger i veckan och nu vill ha en tydligare plan för att bli starkare.
  • Dig som letar efter ett komplett överkroppsprogram, där bänkpress står i centrum.

Klicka här för att köpa Bänkpress Boogie – 3 dagar/vecka för 199 kr.

(100 % riskfritt! Nöjd eller pengarna tillbaka!)

Vad får du?

Programmet innehåller två filer:

  1. Bänkpress Boogie – 3 dagar/vecka: Träningsprogrammet i form av en Excel-fil som du enkelt kan öppna i din telefon med gratisapparna Numbers (för iPhone) eller Excel (för Android), och därmed ha med till gymmet. Du kan också skriva ut programmet.
  2. PDF: 31 sidor med instruktioner, övningsguider, samt våra bästa tips och tricks för att bli starkare i bänkpress.

Träningsprogrammet är grovt uppdelat i en grundträningsfas med stor träningsvolym, följt av en styrkefas med något lägre volym men tyngre vikter.

Programmet är utformat för att kunna tränas rullande om du så vill, med flera 6-veckorscykler efter varandra. Ett alternativ är att efter en avklarad cykel ta dig en eller två veckor av fri träning, innan du spottar i nävarna och kör en vända till.

Fler versioner av programmet!

Förutom tredagarsprogrammet säljer vi även Bänkpress Boogie i följande versioner:

I programmen stiger träningsfrekvensen från två ända upp till fem träningspass per vecka. Med en högre träningsfrekvens blir det också möjligt att få in en större total träningsvolym, vilket vi har tagit fasta på.

I tvådagarsprogrammet tränar du i medeltal 20 arbetsset bänkpress per vecka (10 set per pass), 26 set per vecka i tredagarsprogrammet, 40 set per vecka i fyradagarsprogrammet, och 49 set bänkpress per vecka i femdagarsprogrammet. Utöver detta tillkommer även kompletteringsträning för hela överkroppen, inklusive bröst och triceps.

antal set per vecka nya Bänkpress Boogie

Om du är osäker på vilken version som passar dig bäst, kan du överväga att köpa alla fyra program i vårt Bänkpress Boogie-paket. Det innehåller alla fyra excelfiler och självklart även vår 31 sidor långa PDF med instruktioner, övningsguider, och tips för bättre bänkpress.

Istället för att köpa fyra program för 199 kr styck, så kan du köpa paketet för bara 349 kr och spara 447 kr.

>> Klicka här för att komma till vårt Bänkpress Boogie-paket!

Är du trött på att stå stilla i styrka och beredd att träna hårt och strukturerat i sex veckor, för att komma ut på andra sidan som en större och starkare bänkpressare?

Klicka på länken ovan för att komma till vårt paket med alla program för 349 kr, eller klicka här för att köpa Bänkpress Boogie – 3 dagar/vecka för 199 kr.


Vi är bara nöjda om du är nöjd, därför erbjuder vi dig alltid pengarna tillbaka om köpet inte motsvarade dina förväntningar, utan att du behöver förklara varför.

Den enda risken du tar är risken för stora gains.