E-böcker som utvecklar din träning

Om du letar efter verktyg som kommer hjälpa dig träna bättre, så är du på rätt plats.

Förutom de hundratals artiklar och tips som publicerats här på sidan så har jag även skrivit tre e-böcker som kan hjälpa dig att nå din potential.

1. Fixa din rörlighet för knäböj och marklyft – Gratis

Fixa din rörlighet för knäböj och marklyftNär jag började styrketräna var jag extremt stel, och jag fick träna rörlighet länge innan jag kunde utföra knäböj och marklyft med god teknik.

Övningarna jag själv använde och som jag lär ut till andra hittar du i den här e-boken. Boken innehåller:

  • en uppvärmningsrutin – görs före träningen för att bli varm och smidig
  • en rörlighetsrutin – ett lite längre rörlighetspass som du kan göra hemma på kvällen

Den här e-boken har funnits med sedan Styrkelabbets början 2011, och sedan dess har den hjälpt över 50 000 personer att bli rörliga nog för styrketräning. Den är helt gratis för dig som prenumererar på uppdateringar via e-post.

Klicka här för att komma till e-boken!

2. Så bränner du fett och bygger muskler – 199 kr 99 kr

Så bränner du fett och bygger musklerDet här är den kompletta e-boken för dig som vill just det: bränna fett och bygga muskler.

Oavsett om du är tanig och vill packa på dig muskelmassa, eller bär på för många kilon och vill bli av med underhudsfett, så passar den här e-boken dig.

Den innehåller:

  • träningsprogram (för nybörjare såväl som avancerade)
  • övningsinstruktioner
  • kostråd
  • exempel på kostschema
  • med mera.

Den här e-boken täcker allting du behöver veta om styrketräning och kosthållning, och kan bespara dig år av dålig träning.

För att komma till e-boken klickar du här. E-boken är just nu prissänkt från 199 kr till 99 kr!

3. Handboken för effektiv viktnedgång – 159 kr

Handboken för effektiv viktnedgångDet här är en e-bok med fullt fokus på två saker: att hjälpa dig gå ned i vikt – och behålla den nya vikten!

Handboken för effektiv viktnedgång innehåller konkreta metoder för att tappa fett, behålla muskler och undvika fitnessmyter – allting vilandes på vetenskaplig grund.

Lättläst, pedagogisk, och noggrann – den här boken ger dig all kunskap du behöver om hur både din kropp och din aptit fungerar, och hur du kan använda detta för att gå ned i vikt på ett effektivt sätt.

Klicka här för att komma till e-boken!